ERVARINGEN

ervaringen1

Het voelt goed om op te ruimen

Sinds ik samen met Mirjam aan de slag ben geweest in mijn woonkamer, gaat het opruimen veel beter. Ik kijk anders naar mijn spullen. Ik besef nu meer wat de waarde is en waarom ik het heb. Het voelt goed om bezig te zijn met opruimen en dat merk ik ook in mijn hoofd. Ik vind het fijn dat ik iets aan het doen ben voor mijzelf en wat voor mij werkt.

Met nieuwe energie naar het werk

Door het krijgen van handige tips kon ik mijn werkdag weer met nieuwe energie starten. Op een andere manier naar mijn e-mail kijken, heeft mij rust en inzicht gegeven.
ervaring2
ervaringen3

Genieten in onze woonkamer

Na onze verhuizing heeft Mirjam geholpen onze woonkamer weer op orde te krijgen. Onze huidige woonkamer is kleiner dan in ons vorige huis en met de spullen van 5 personen was het een behoorlijke uitdaging overal een plaats voor te vinden. De samenwerking verliep buitengewoon prettig. Op een praktische manier hielp ze structuur aan te brengen op zo’n manier dat we nu – maanden later – nog steeds genieten van een opgeruimde woonkamer. Daarnaast is Mirjam vriendelijk en doortastend. Een echt baken in de chaos;-)

null