ERVARINGEN

ervaringen1

“Het voelt goed om op te ruimen”

Sinds ik samen met Mirjam aan de slag ben geweest in mijn woonkamer, gaat het opruimen veel beter. Ik kijk anders naar mijn spullen. Ik besef nu meer wat de waarde is en waarom ik het heb. Het voelt goed om bezig te zijn met opruimen en dat merk ik ook in mijn hoofd. Ik vind het fijn dat ik iets aan het doen ben voor mijzelf en wat voor mij werkt.

 

“Door haar hulp heb ik nu een goed gevulde gereedschapskist”.

Vriendelijk en altijd positief sloot Mirjam aan bij mijn vragen. Mirjam heeft een brede kennis en ervaring en talent voor overzicht. Ze leerde me dat er niet één beste manier is. Stapsgewijs voorzag ze me van inzicht. Door haar hulp heb ik nu een goed gevulde ‘gereedschapskist’ om mijn planning en organisatie in evenwicht te krijgen. In het afrondingstraject is Mirjam ook zorgvuldig. Ze besteed nog geruime tijd aandacht en tijd aan je en is altijd bereikbaar. Met vertrouwen ga ik nu mijn organisatie uitdagingen aan.
ervaring2
ervaringen3

“Genieten in onze woonkamer”

Na onze verhuizing heeft Mirjam geholpen onze woonkamer weer op orde te krijgen. Onze huidige woonkamer is kleiner dan in ons vorige huis en met de spullen van 5 personen was het een behoorlijke uitdaging overal een plaats voor te vinden. De samenwerking verliep buitengewoon prettig. Op een praktische manier hielp ze structuur aan te brengen op zo’n manier dat we nu – maanden later – nog steeds genieten van een opgeruimde woonkamer. Daarnaast is Mirjam vriendelijk en doortastend. Een echt baken in de chaos;-)

null