IN HUIS

Je hebt een gezin, een baan, familie en vrienden. Het is allemaal belangrijk voor je en je besteedt er graag tijd en aandacht aan. Maar soms heb je het gevoel dat je leven te vol is, dat er te veel mensen een beroep op je doen. Overal in huis liggen spullen waar je nog iets mee moet. De was, de post en de administratie stapelen zich op. Opruimen lijkt niets te helpen. Je bent vaak moe en vraagt je af waarom je zo veel tijd kwijt bent aan dingen waar je liever geen tijd aan zou willen besteden. Je hebt behoefte aan overzicht en – letterlijk en figuurlijk – ruimte.

Lichter leven

Stop met uitstellen en zet vandaag de eerste stap. Of je nu een werkende moeder of
mantelzorger bent, geniet van je pensioen of ontwricht bent geraakt door een ingrijpende gebeurtenis in je leven. Als professional organizer begeleid ik je bij het creëren van ruimte en overzicht in je huis, administratie en agenda. Door bijvoorbeeld het opruimen en praktisch opbergen van je spullen, het op orde brengen van je administratie en het organiseren van je huishouden en sociale activiteiten. Je ontdekt hoe je dat het beste kunt aanpakken én hoe je het overzichtelijk kunt houden. Met als resultaat meer ruimte en energie om de dingen te doen die je óók belangrijk vindt. Neem vrijblijvend contact op.

Professional organizing in huis

Bekijk het filmpje hieronder om een indruk te krijgen hoe het proces eruitziet en lees hoe we samen aan de slag gaan.

EEN DAG UIT HET LEVEN van Saskia

Saskia: ‘Ik kom thuis uit mijn werk. In de gang struikel ik al over speelgoed en in de kamer is het niet veel anders. Een uitpuilende wasmand staat naast de bank. Ik had het vanmorgen willen opvouwen, maar de verleiding van Insta was sterker. Gauw koken, want het is alweer later dan ik dacht. Ondertussen trilt mijn telefoon: Vriendin wil afspreken voor het weekend. Met een schuin oog kijk ik naar de stapel papieren die al weken op tafel ligt te groeien. Na het eten ruim ik het rondzwervende speelgoed op. De kasten zitten overvol, dus ik leg het op een stapel achter de tafel. Als de kinderen eindelijk in bed liggen, plof ik uitgeteld op de bank. Wat een bende is het hier, die planten zien er ook niet uit! Man vraagt of ik zin heb om een weekendje weg uit te zoeken. Asjeblíeft niet! Eigenlijk moet ik die zieke collega nog bellen, hij staat al twee keer op de voicemail. Hij wil natuurlijk afspreken. Eerst maar even een wijntje, dat heb ik wel verdiend. Als ik naar bed ga, zie ik dat ik geen schone onderbroek meer heb. Ik vis er een uit de wasmand naast de bank’.
null