OP JE WERK

Je hebt een baan en bent blij met wat het oplevert: of dat nu de uitdaging, de voldoening of het salaris is. Maar soms lijkt het alsof iedereen voortdurend een beroep op je doet. De flexibiliteit van het nieuwe werken en de snelheid van de digitale ontwikkelingen maken het moeilijk de combinatie werk-privé in balans te houden. Je loopt hopeloos achter met je e-mail en administratieve taken slokken je op. Je voelt je opgejaagd en gestrest. Regelmatig neem je werk mee naar huis, maar ook daar ontbreekt het je aan energie. Je wilt de controle en het overzicht terug.

Grip op je werk

Stel het niet langer uit en begin met het anders organiseren van je werk. Weet je niet hoe? Als professional organizer help ik jou je werkplek, mailbox en agenda overzichtelijk te maken én te houden. Of je nu in de zorg werkt of in het bedrijfsleven, zzp’er bent of herstelt van een burn-out. We gaan samen aan de slag met bijvoorbeeld timemanagement, het organiseren van je werk, e-mailbeheer en (digitaal) archiveren. Hierdoor krijg je grip op je werk, verlaag je de werkdruk en ervaar je minder stress.
Neem vrijblijvend contact op.

Professional organizing in huis

Bekijk het filmpje hieronder om een indruk te krijgen hoe het proces eruitziet en lees hoe we samen aan de slag gaan.

EEN GEMIDDELDE WERKDAG van Petra

Petra: ‘Het werkoverleg start over tien minuten. Ik ben koortsachtig bezig
de 73 nieuwe berichten in mijn inbox te scannen. Stel dat er iets bij zit wat ik moet weten. Sinds ik parttime werk, kost het extra tijd om overzicht te houden. Ik werp snel een blik op de planning en zie een onoverzichtelijke brij aan afspraken staan. Straks na het overleg maar even goed naar kijken. Als ik terugkom – het duurde natuurlijk weer langer dan gepland, dat gezeur met die zelfsturende teams – is mijn mailbox nog verder volgestroomd. Ik moet morgen een beleidsdocument af hebben, maar Collega vraagt of ik nú mijn urenregistratie kan afronden. Er is een nieuw systeem en ik ben er nog niet erg handig in. Wat was ook weer de inlog? Daarna gauw de dossiers van afgelopen week bijwerken. Als iedereen dat nou eens op dezelfde manier zou doen! Als ik om halfzes uur naar huis ga lijkt er op m’n bureau een granaat te zijn ontploft. Ik moet het wel opruimen, want morgen zit hier weer iemand anders. Alle lockers op onze gang zijn bezet, dus ik zoek er een op de volgende verdieping. Zou dat nieuwe werken ooit gaan wennen? Mijn telefoon zoemt. Het is Dochter: of ik al bijna thuis ben. Dat beleidsdocument schrijf ik wel als de kinderen in bed liggen. Gauw een appje naar Vriendin: geen tijd om te gaan sporten vanavond. Komt eigenlijk wel goed uit. Ik heb toch geen energie.’
null