OVER MIRJAM

Van kinds af aan schep ik graag orde waar chaos heerst. Of dat nu in huis, op het werk of in mijn agenda is. Gaandeweg heb ik ontdekt dat het me minstens zoveel plezier en voldoening geeft om anderen hierin te coachen. Als maatschappelijk werker heb ik veel mensen zien worstelen met de hectiek van alledag en de onrust die dit met zich mee brengt. Er kan veel, we hebben veel en we moeten veel.

Een andere aanpak

Mijn huis in Deventer is de plek waar wij ons als gezin thuis voelen. Maar als werkende moeder weet ik hoe uitdagend het kan zijn om alle ballen in de lucht te houden. Ook ik ervaar weleens onrust van spullen die op een plek liggen waar ze niet horen, was die zich opstapelt en een agenda die vol loopt. Wat dan helpt, is bedenken hoe dingen makkelijker kunnen, structuur aanbrengen en keuzes maken. ‘Vervelende’ klusjes zullen altijd blijven, maar ze moeten geen ballast worden. Ik laat je graag ontdekken hoe je dat kunt veranderen.

Rust, ruimte en overzicht

Ik heb de opleiding voor professional organizer gevolgd bij de
Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers
(NBPO). Na meerdere jaren als maatschappelijk werker in de
gezondheidszorg te hebben gewerkt, heb ik besloten als zelfstandig
professional organizer aan de slag te gaan. Mijn ervaring in
het begeleiden en coachen van zorgvragers, mantelzorgers en
professionals zet ik in om samen met jou rust, ruimte en overzicht
te creëren in je huis of op je werk.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO). Kwaliteit en professionaliteit zijn daarmee gewaarborgd. Ik ga vertrouwelijk om met wat ik zie en hoor.

null